Ideálne riešenie pre vaše účtovníctvo


ÚčtujPohodlne
 je služba pre všetkých účtovníkov a majiteľov firiem s účtovnými oddeleniami, nezáleží na tom, či ste veľký alebo malý. Ponúkame vám cloudové prostredie, kde môžete plnohodnotne využívať svoj účtovný program.


NA ČO JE TO DOBRÉ?
Odpadávajú vám starosti o server, dostupnosť, zálohy, bezpečnosť a účtovné dáta môžete zdieľať i so svojimi klientami. Vy účtujete a my sa staráme o chod vašeho prostredia: od aktualizácii, údržby, cez zálohy až po monitoring výkonu, aby sa vám dobre účtovalo. Kedykoľvek potrebujete, zavoláte svojmu pridelenému osobnému technikovi, ktorý vám je pripravený pomôcť.


PRE KOHO JE ÚČTUJPOHODLNE?
ÚčtujPohodlne je vhodný najmä pre účtovné firmy, jednotlivcov, digitálne agentúry, ale aj pre ostatné malé a veľké spoločnosti, ktoré sa chcú oslobodiť od bremena prevádzkovať svoje interné IT oddelenie.


KTO SME?

Sme tím ľudí, ktorý má skúsenosti s rôznymi MRP systémami, cloudovou prevádzkou, vyznáme sa v technológiách a sledujeme inovácie. Držíme krok s dobou a klientom uľahčujeme život tak, aby sa o tieto veci nemuseli starať a mohli sa plne venovať svojej činnosti.


AKO SA SLUŽBA NACEŇUJE?
Platíte jeden stály mesačný poplatok za každého pripojeného účtovníka bez ohľadu na to, či spotrebúvate vyšší alebo nižší cloudový výkon. My výkon monitorujeme a keď je treba, prihadzujeme vyšší výkon RAM alebo procesorov. Vy však stále platíte jeden paušálny poplatok. O nič sa nestaráte. Jednoducho, účtujete pohodlne.